Hírek

Lebomló poharakat vásárolna?

Szerencsére egyre több helyen lehet találkozni lebomló poharakkal, amelyek papírból készülnek, és viszonylag hamar teljesen lebomlanak. A hulladék mennyisége persze nem csökken ezek által sem, azonban a szennyezés mértéke sokkal alacsonyabb, hiszen ezek által nem jut káros anyag a természetbe.

lebomló poharak ugyanúgy képesek ellátni a feladatukat, mint műanyag társaik, sőt, valamivel még jobban is, hiszen a forró italok esetében a műanyag poharak falából mérgező vegyületek szabadulhatnak fel, amelyek nem csak a környezetet, de az emberi szervezetet is károsíthatják. Mindegy azonban, hogy hideg, vagy forró ital kerül-e a műanyag pohárba, eldobása után nagyon sokáig nem bomlik le, és mikroműanyag-szemcsékkel szennyezi a vizeket, sőt, akár az ételeinket is, a szervezetünkbe jutva pedig komoly károkat okoz. Éppen ezért fontos, hogy minél előbb áttérjünk a lebomló poharakra és egyéb eszközökre.

Amennyiben lebomló poharakat szeretne vásárolni, a legjobb helyen jár! Tekintse meg kínálatunkat, és ha kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken!